Kálmán Olga főpolgármester-jelölt lett

Kálmán Olga főpolgármester-jelölt lett a DK színeiben, ezzel pedig új fejezetet kezdődött a Tarlós-éra elleni küzdelem történetében.

Kálmán Olga az egyik legismertebb magyar médiaszemélyiség, az Egyenes Beszéd c. műsora messze a legnépszerűbb politikai adás volt éveken át. Most azért vállalta el a Dobrev Klára felkérése a főpolgármester-jelölti tisztséget, mert meggyőződése, hogy új szereplők kellenek a politikában és vissza kell adni Budapestet a budapestieknek. Civilként akar nekivágni a megmérettetésnek, minden budapesti jelöltje szeretni lenne.

Kálmán Olga főpolgármester-jelölt
Kálmán Olgát indítja a DK a budapesti előválasztáson Forrás: nlc

Most még csak az előválasztásról van szó

A kormánypárti média rögtön széthúzással vádolja majd az ellenzéket, ezért fontos megemlíteni, hogy most még csak előválasztás van! A DK azt a főpolgármester-jelöltet fogja támogatni, amelyik az előválasztáson a leginkább elnyerte a budapestiek bizalmát!

Kálmán Olga főpolgármester-jelölt mellett Karácsony Gergely és a momentumos Kerpel-Fronius Gábor méretteti meg magmát az előválasztáson.

Csak közösen győzhető le a Fidesz Budapesten

Az előválasztásnak az a tétje, hogy az ellenzék megtalálja azt a jelöltet, aki a legnagyobb eséllyel tudja legyőzni a Fidesz emberét Budapesten. Az előválasztás végeredménye alapján az összes ellenzéki pártnak közösen, erőiket koncentrálva kell majd kiállniuk az ellenzéki főpolgármester-jelölt mellett, hogy Budapest megszabadulhasson a fideszes ámokfutástól!

Ha szeretnéd megosztani a cikket a facebookon, kattints az első gombra!
 • 4.2K
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  4.2K
  Shares
Ha idézni szeretnél a szövegből, kérlek gépeld le az idézni kívánt részt, forrásmegjelöléssel együtt!