Nyílt levél Fekete-Győr Andráshoz!

Tisztelt Elnök Úr, Kedves András!

Mint ellenzéki érzelmű állampolgár, nem pedig mint pártaktivista írom e nyílt levelet hozzád! Őszintén gratulálok a Momentum által elért EP-választási eredményhez. Kitartó, bátor kiállásotokat sok százezer magyar egy-egy vokssal díjazta. Vasárnap – bár a Fidesz tragikus mértékben túlnyerte magát – valami megindult az ellenzéki oldalon: középpárttá fejlődtetek és a Demokratikus Koalíció lett az ország második legerősebb pártja.

Egy pillanatra sokan úgy érezhették, hogy végre magára talált az a két politikai erő, amely megszabadítja az országot a Zsarnoktól! Aztán jött a feketeleves, amikor azt nyilatkoztad egy lapnak, hogy nem tudnád elképzelni a Momentumot Gyurcsánnyal közösen egy kormányban.

András!

Ne rontsd el az ellenzék együttműködését!! Ha most megint elindul a testvérharc a DK és a Momentum között, az isten sem mossa le rólad és a Momentumról, hogy a Fidesznek dolgoztok! Te is nagyon jól tudod, hogy az ellenzék csak akkor képes erőt felmutatni, ha van összefogás!

És erre van most a legnagyobb szükség. Összefogásra a Fidesz-diktatúra ellen. Nem nyilatkozatháborúra, gyurcsányozásra pedig végképp nem!

Kedves András!

Itt a történelmi pillanat, hogy kibontakozzon egy olyan egységes ellenzéki erő, amely romba dönti Orbánék torz politikai képződményét! Miután a Momentum “felnőtté vált”, azaz a magyar politika egyik befolyásos pártjává fejlődött, óriási felelősség nyomja a vállatokat! Felelősség Európáért, Magyarországért, a kormányváltásért, minden demokratáért!

Ennek tudatában politizáljatok! Kivívtátok magatoknak a bizalmat, ne okozzatok csalódást! Nem Gyurcsány az ellenség, hanem Orbán!

Köszönöm, ha átgondolod e sorokat!

Üdvözlettel: Új Március blog szerkesztői

Ha szeretnéd megosztani a cikket a facebookon, kattints az első gombra!
  • 8.1K
    8.1K
Ha idézni szeretnél a szövegből, kérlek gépeld le az idézni kívánt részt, forrásmegjelöléssel együtt!