Pofátlan fideszes: Ausztriában adózik, de felveszi a CSOK-ot.

Kiderült, hogy a külföldön élő magyarok között is van jócskán pofátlan fideszes. Történetünk ott kezdődik, hogy Schobert Norbi és kedves felesége ellátogatott egy Obertauern nevű osztrák síparadicsomba. Norbit láthatóan nem viselték meg az elmúlt napok eseményei, pedig a nőket gyalázó kijelentése óta országos közutálatnak örvend. Szégyenérzet vagy megbánást azonban nem mutat. Jókedvet annál inkább.

Norbi úgy döntött, hogy megosztja a világgal boldogságának e pillanatait és élő adásban jelentkezett be az egyik hüttéből, ahol mellette állt elbűvülően okos felesége és egy ott dolgozó magyar pincér.

Schobert Norbi Ausztriában. Pofátlan fideszes üzenetét közvetíti
No Komment

Ausztriában ez nem rendkívüli, sok magyar dolgozik nyugati szomszédunknál, főleg a vendéglátásban és az építőiparban. Történetünk fordulópontja most következik: Norbink úgy gondolta, hogy az élő adásban közvetíti külhonba szakadt honfitársunk kívánságát.

Ha azt gondolnátok, hogy ez a derék magyar ember a családjának, szeretteinek üzent valamilyen kedves üzenetet, nagyot tévedtek. Azt kívánta csupán, hogy személyesen köszönhesse meg Orbán Viktornak a CSOK-ot. Továbbá rendkívül hálás a miniszterelnöknek azért is, hogy állami finanszírozással vehetett meg egy 7 személyes Dacia gépjárművet.

Mondhatnánk, hogy amilyen a kormány, olyanok a szavazóik is. Ez az orbánista pincér egy árva fillért sem fizet a magyar államnak, hiszen Ausztriában dolgozik, cserébe viszont a magyar adófizetők pénzén kap autót és támogatást a lakásvásárláshoz. Nos, ilyen a keresztény igazságosság. Nem elég, hogy az európai uniós átlaghoz képest a magyarországi magyarok kapják az egyik legkevesebb fizetést, annak egy részét az állam még adó formájában el is rabolja, hogy stadiont építsen és kitömje a zsebét a külföldi fideszeseknek.

Miért nem költözik haza?

Egy kérdés joggal fogalmazódik meg-e sorok írójában: ha annyira hálás ez a pofátlan fideszes pincér Orbán Viktornak, akkor mi a fenét keres Ausztriában? Miért nem megy haza Orbánisztánba, hogy személyesen is élvezhesse a NER minden “áldását”? Osztrák fizetésből könnyű hódolni Orbán előtt. Vajon akkor is hálás lenne a Vezérnek, ha magyar fizetésből kellene megélnie?

Aki tudja a választ, írja meg a facebookon kommentben ITT

Austria

Gepostet von Norbi Update LOW CARB am Donnerstag, 23. Januar 2020
No komment

Ha szeretnéd megosztani a cikket a facebookon, kattints az első gombra!
 • 11.3K
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  11.3K
  Shares
Ha idézni szeretnél a szövegből, kérlek gépeld le az idézni kívánt részt, forrásmegjelöléssel együtt!