Szavazz Orbán ellen vasárnap!

Szavazz Orbán ellen vasárnap az EP-választáson! Most az a tét, hogy európai szinten akadályozzuk meg annak a pestisnek a tovább terjedését, amely kórokozói olyan politikai tetvek, mint Orbán és Salvini! Szavazz Orbán ellen azért is, hogy egyike legyél azon sok millió európainak, akik nemet mondanak a gyűlöletre és a korrupcióra! Egy a lényeg: ne maradj otthon és olyan pártra szavazz, amelyik nem feküdt még le a Fidesznek!

Orbán Viktor, Magyarország zsarnoka

Orbán ellen szavazni szent kötelesség

Állampolgári jogod kifejezni véleményedet és ennek megfelelően szavazni. De ez nem csak jog, hanem kötelesség is! Kötelesség, mert most egy kicsit te is beleszólhatsz, hogy milyen Európát szeretnél. Olyat, ahol a jobboldal leépíti a demokratikus intézményeket, monopolizálja helyzetét a médiában, és egyeduralomra tor a gazdasági szektorban? Vagy olyat, ahol van társadalmi párbeszéd, a közpénzek nem néhány oligarcha zsebébe jut, ahol az adófizetők pénzék nem kisvasútra és stadionra költik? Most te dönthetsz! Ha te sem akarsz egy fasisztoid diktatúrában élni, szavazz Orbán ellen vasárnap!

Nem a migránsoktól kell félni, hanem Orbántól

A kormánymédia most azt harsogja, hogy az EP-választáson a migránspárti erők csapnak össze a migránsellenes erőkkel. El ne hidd! A fasiszta, korrupt politikusok csapnak össze a demokrácia híveivel! Az EP-választás tétje, hogy az illiberális agyrém tovább terjed-e Európában vagy pedig sikerül a józan erőknek megfékezni az Orbán-típusú politikusokat!

Európa jövője most tőled függ! Közös erővel meg tudjuk menteni hazánkat és Európát a jobboldali zsarnoktól! Menj el szavazni, bukjon a Fidesz!

Spartakus

Ha szeretnéd megosztani a cikket a facebookon, kattints az első gombra!
 • 1.6K
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  1.6K
  Shares
Ha idézni szeretnél a szövegből, kérlek gépeld le az idézni kívánt részt, forrásmegjelöléssel együtt!